Cloudul schimbă în mod fundamental modul în care facem afaceri, ne distram, comunicăm unii cu alții, consumăm software și servicii asociate și promite să devină din ce în ce mai prezent în anii care urmează, făcând informația și aplicațiile web mai accesibile și mai ușor disponibile tuturor.

După ce în anii 90 s-au constatat rate record în pirateria software, vânzătorii de software lansează oferte de cloud ca o alternativă recomandată la modul tradițional de vânzare de licențe de aplicații.

  • Care sunt implicațiile de business, legale și societale ale acestei schimbări pe termen lung?
  • Să fie cloud-ul șansa de a face pace digitală între producători și consumatorii de software sau este doar înca o provocare căreia trebuie să îi facem față?

Vom dezbate tranziția de la modelele tradiționale de licențiere software la cloud și subiecte asociate, în atmosfera relaxată a unui mic dejun împreună cu jucători importanți ai industriei, analiști, blogeri și utilizatori de cloud.

Invitații noștri pentru acest CloudBreakfast sunt:

Magda Popescu
Alexandru Gheorghiu
Adrian Cioroianu
Deputat, Parlamentul României
Outside counsel, BSA Romania
Channel Sales Manager Adobe Romania
Business Development Manager Intel Romania
Bogdan Georgescu
Zoli Herczeg
Channel Account Manager
Business Development Manager Applications

Moderator: Elena Zvarici, EuroCloud Romania

Sperăm să vă regăsim alături de noi cu ocazia primului eveniment din seria CloudBreakfast EuroCloud Romania!

Prin formularul de comentarii de mai jos, preluăm întrebările și sugestiile voastre de topicuri referitoare la tranziția de la licențe la cloud.

O selectie video a interventiilor cheie din cadru evenimentului e disponibila mai jos:


Descarcati iCal sau 0

One Response to CloudBreakfast: Beneficii și provocări: de la licențe la cloud

  1. Dorin Popovici spune:

    In titlu apare cuvantul „beneficii”. Beneficii pentru cine? …caci nu prea pare a se discuta despre beneficiile beneficiarilor, ci despre cele ale celor care au bani sa ii convinga pe politicieni sa ii ajute sa castige si mai multi bani de la „beneficiari”.
    Acel cloud inseamna o libertate mai redusa a utilizatorilor, dar poate insemna si o accesibilitate mai redusa (pentru utilizatorii nevazatori care folosesc cititoare de ecran de exemplu). Doar ca nevazatorii nu au aceeasi putere pe care o au cei din SUA pentru a convinge guvernele romanesti ca trebuie sa existe si in Romania o lege care sa impuna accesibilitatea, nu doar sa o recomande.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *