Miercuri 25 septembrie 2013

Orele 16:00 – 17:30 

Moderator: Elena Zvarici, EuroCloud Romania

Securitatea si confidentialitatea datelor in cloud sunt principalele puncte nevralgice ale conceptului de cloud si in acelasi timp blockerele principale in calea adoptiei generalizate a serviciilor cloud.

In timp ce cloudul si-a demonstrat calitatile in ce priveste eficienta in ce priveste optimizarea costurilor si utilizarea rationala a resurselor de computing, accesarea unor servicii peste Internet si stocarea datelor in locatii distante, aflate in afara controlului fizic al proprietarilor informatiei, provoaca o reactie de reticenta si uneori respingere din partea utilizatorilor care vor sa aiba controlul deplin al datelor si aplicatiilor lor.

Prin acest webinar vom incerca sa aducem lumina asupra modului in care furnizorii de servicii cloud asigura securitatea si confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor lor, precum si asupra procedurilor de securitate care se practica intr-un datacenter de cloud.

Este cloud-ul matur din punct de vedere al securitatii si a confidentialitatii datelor online ?

Vom raspunde la aceasta intrebare alaturi de invitatii nostri:


Sebastian Pitei, Presales Manager, GTS Telecom

Cristian Avram, Technical Trainer, Bitdefender

Radu Crahmaliuc, Business Development Manager, TechData Distribution

Eduard Tric, Security Architect, Axetel

Participarea la webinar este gratuita cu conditia inregistrarii in prealabil.

Inscrierile la webinar s-a inchis, insa puteti urmari in continuare inregistrarea webinarului si vizualiza prezentarile speakerilor la adresa: http://www.eurocloud.ro/wp-content/uploads/webinarsecuritateaincloud

Inregistrarea webinarului este disponibila mai jos:


Descarcati iCal sau 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *